5 ting du skal gøre, hvis du vil have en six pack

sep
23

Vi har skrevet meget her på Sixpackabs.dk om hvad du skal gøre, for at få en flot mave. Dette indlæg kommer til at handle om, hvad du IKKE skal gøre, hvis du vil have den six pack, som så mange drømmer om.

1. Lad være med at spise for meget
Langt størstedelen har ikke en six pack, fordi de spiser for meget. Spiser man for meget, kommer man til at lagre fedt på maven. Fedtet på maven gør, at man ikke kan se mavemusklerne. Så selvom du har veludviklede mavemuskler nedenunder, så vil man aldrig se dem, fordi fedt %’en er for høj.

2. Lad være med at sove for lidt
Sover du for lidt, giver du ikke din krop de optimale forudsætninger for at præstere i træningcenteret. Det er i sig selv dårligt, men mangelende søvn kan også påvirke dine hormoner, så du får sværere ved at smide fedt og tage muskelmasse på.

3. Lad være med udelukkende at lave cardio
Nogle få drømmer en six pack, man laver kun cardio. Stop med det. Det er dumt. Der skal træning til.

4. Lad være med at tro, at tung vægttræning ikke giver flotte abs
Tung vægttræning kan være rigeligt med træning til mavemusklerne. Man behøver ikke absolut ligge og bruge 30-40min på at lave mavebøjninger til hver træning. Laver man nogle gode solide basisøvelser med tunge vægte, så vil man også kunne se resultater på maven.

5. Drop de dårlige undskyldninger
Sidst men ikke mindst bør du droppe de dårlige undskyldinger. Der er alt for mange, som ikke får trænet og spist som de skal, fordi de hele tiden udskyder det og fylder sig selv med dårlige undskyldninger. Det er ikke smart at gøre, hvis man ønsker resultater.

Tak fordi du læste med. Jeg håber at artiklen giver dig blod på tanden til din jagt på en six pack.

 

Leave a Reply