Hemmeligheden til lower abs

okt
4

Vi går næsten alle og drømmer om den perfekte six pack, hvor alle musklerne står tydeligt, som var de hugget ud i sten. Men et spørgsmål jeg tit får er ”hvordan træner jeg de nederste mavemuskler?” ”hvordan får man de nederste mavemuskler?” osv. Uheldigvis er det bare ikke lige så enkelt. Den barske virkelighed er dog, at selvom mavemusklerne virker som separate individuelle muskler, er mavemusklerne alle sammen en helhed. Det eneste der er adskilt er vores obliques (bedre kendt som skrå mavemuskler) og vores centerliggende mavemuskler. Så lige meget hvor hårdt man prøver kan man ikke effektive arbejde på bestemte dele af ens six pack.

Det som det kommer ned til derimod er genetik og diæt. Disse to faktorer er hemmeligheden til lower abs.
Den mest barske sandhed er, at for en stor del ligger det bare ikke i generne at få synlige nedre mavemuskler.
Som i kan se på dette billede af fitness model og personligtræner Josef Rakich, der nok vil blive betegnet som ”godt hakket”, ligger det bare ikke til nogle af have disse nedre abs synllige.

Josef rakich abs

Josef Rakich’s abs

Så hvis du har prøvet at cutte helt i bund, og der stadig intet tegn på dem var. Ja, så må du nok bare bide i det sure æble og indse at det desværre ikke ligger i din genetik.

En anden vigtig ting at kigge på er dog også diæt. Har du nogensinde hørt udtrykket ”abs are made in the kitchen”? Hvis ikke, så har du nu. Det må man til en hvis grad også til at gøre sig indforstået med. I den grad at, selvfølgelig bygger du ikke muskelmasse i køkkenet, medmindre du selvfølgelig laver din chrunches der. Men udtrykket skal forstås på denne måde at, synlige abs er lavet i køkkenet. Selvfølgelig vil du ikke kunne se det nederste af dine abs, hvis der sidder et lag fedt hen over. Du burde derfor tage din diæt seriøs, hvis du vil prøve at få dem synlige. Det er nemlig oftest sådan, at selvom du synes du er godt cut ned, er det de sidste par procenter der giver den fulde synlige six pack. Hvis du er i tvivl om hvordan man går på diæt og laver en kostplan, har jeg fundet en god artikel om det her.

Tak fordi du læste med og håber i må få den vildeste six pack.

 

Leave a Reply