Julemad og mavemuskler

dec
19

Vi står midt i alt juleriet, og vi spiser mere af det usunde. Dette gælder i hvert fald for langt de fleste af os. Men hvad kan du gøre, for ikke at blive alt for fed i løbet af julen? Du skulle jo nødig miste de abs, som du har arbejdet så hårdt for. Jeg kommer i dette indlæg med et par tips, til hvad du kan gøre.

Begræns dig
Det er nemt, det er enkelt, og alligevel har rigtig mange meget svært ved det. Det nemmeste du kan gøre, for ikke at blive tyk i december er helt simpelt at lade være med at grovæde julemad. Hvis du blot spiser til du er mæt, i stedet for at proppe mad i munden konstant, som vi danskere har for vane, så vil du slet ikke opleve samme slemme vægtøgning.

Tilføj cardio
Hvis du ved at dit kcal indtag vil blive væsentligt større, kan det være en rigtig god idé at begynde at tilføje lidt cardio. En kort Cross Fit WOD inden julefrokosten, kan i den grad være med til at begrænse skaderne.

Vælg light
Når du alligevel sidder og mæsker dig i julemad, og får alle dine madfantasier opfyldt, har du så virkelig brug for, at der er sukker i din cola? Eller har du virkelig brug for, at din øl er en almindelig øl? Hvis ikke, så kan det være et meget nemt sted, at spare nogle nemme kcal til julefrokosten uden at føle, at man giver afkald på noget.

Få trænet
Husk nu at få trænet selvom du har travlt med at se familien i julen. Et par korte pas af 45-60min varighed kan virkelig gøre en forskel. Hvorfor ikke udnytte kcal overskuddet til at gennemføre nogle energifyldte træninger?

Det var mine råd til at undgå at blive fed i december. Har du selv nogle? Så skriv en kommentar.

 

Leave a Reply