Kan alle få 8-pack?

mar
17

Der er nogen der allerede fra start går efter at få en 8-pack og så er der dem, der har sig en 6-pack og efterfølger håber på at kunne udvide. I dette indlæg vil jeg komme lidt ind omkring den famøse 8-pack, som nogle går og fantaserer om. Jeg vil prøve at besvare spørgsmål så som; Hvad er en 8-pack? Kan alle få 8-pack? Hvordan får man 8-pack? og lignende.
Rock-Hard-Six-Pack-Abs-6-Tips-For-Success tumblr_m8ng5bfabK1rs32w4o1_1280

Hvad er en 8-pack?
Først og fremmest skal vi lige have defineret hvad en 8-pack er. En 8-pack er hvor mavemuskulaturen fremgår som en synlig pakke på 8, i stedet for de velkendte 6, man normalt ser. Har nogen så to mavemuskler mere end andre, tænker du måske? Nej, det har de ikke.  Først og fremmest er de centrale mavemuskler en samlet enhed, og ikke flere separate muskler. Hvilket også er grunden til du ikke kan træne øvre/nedre osv. De 2 ekstra som fremgår øverst på en 8-pack, er en del af  mavemuskulaturen hos alle, men er genetisk bestemt hvordan de er placeret og størrelsen på dem. Hvilket bringer os videre til næste punkt.

Kan alle få en 8-pack?
Nej det kan alle ikke. Eller på sin vis jo,  da vi alle har de her “2 øverste mavemuskler”. Grunden til at nogen får det man vil kalde en 8-pack er fordi de har været så heldige, at deres øverste mavemuskulatur, sidder på linje og passer i størrelsen med de andre synlige mavemuskler. Man tæller dem derfor normalt ikke med i dette #-pack regnestykke.

Hvordan får man 8-pack?
Hvis der stadig skulle sidde derude og undre sig hvordan de får en 8-pack, så lad mig opsummere. 8-packen er som sådan noget vi alle har, det er bare ikke hos alle det ligner en 8-pack. Man får en der ligner, ved at være genetisk bestemt til det, og derudover helt på samme måde som man får en 6-pack – med kost og træning. Ingen øvelser, kost eller andet vil kunne rykke rundt på det genestiske muskel blueprint du er født med.

Håber du fik en bedre forståelse for 8-packs og nød at læse med.

 

Leave a Reply