Køb aldrig programmer til mavetræning

feb
26

Jeg har efterhånden fået kendskab til en del personer, som har købt deciderede træningsprogrammer udelukkende til mavetræning. I dette indlæg vil jeg gerne forklare, hvorfor jeg mener, at man aldrig skal købe sådanne programmer.

Det handler om penge
Der findes rigtig mange hjemmesider, hvor du kan købe træningsprogrammer, nogle bedre end andre. Men fælles for dem alle, er at de er lavet for at tjene penge. Dem der laver hjemmesiderne ved godt, at mange af de besøgende ønsker en six pack. Så derfor laver de et produkt, som kan opfylde det behov. Problemet er bare, at man køber en lille del af det der burde være en større plan. En træningsplan for at få en flot krop, bør være baseret omkring et solidt træningsprogram med basisøvelser. Ikke et program med 5 maveøvelser, som en eller anden online coach har skruet sammen på 10 minutter og sælger for 30 dollars. Ja, du læste rigtigt. Coachen bruger ikke en skid tid på at lave de her programmer. Det kræver jo ingenting at udvælge en håndfuld maveøvelser. Det er en ren pengemaskine. Lad være med at betale for det.
microsoft-dollars

Det vigtigste element mangler
Udover at man så står med et mangelfuldt træningsprogram, så mangler man også stadig det vigtigste element for at opnå en six pack. Man har nemlig ingen kostplan, og er derfor overhovedet ikke sikker på, at man kommer ned i fedt %. Så selvom programmet skulle virke, og du får bygget muskelmasse på mavemusklerne, så kan du risikere, at du slet ikke kan se det. Fordi det er dækket af fedt.

Så tror du, at et smart “Six pack workout” program fra en online træner er en god idé, så må jeg desværre skuffe dig. Jeg er i hvert fald kraftigt imod køben af sådanne programmer. Hvis man endelig skal betale for programmer, kan man ligeså godt gøre det ordentligt, og hyre en kvalificeret personlig træner til at lave et program tilpasset dig.

 

Leave a Reply