Spar penge på træningen

nov
22

Folk som træner, ved at det kan være en dyr hobby. Derfor vil jeg i dette indlæg give dig 3 links til hjemmesider, som kan hjælpe dig med at spare penge penge på træningen. Både på udstyr, mad og meget mere af det, som er vigtigt for fitnessudøvere. Så vil du gerne spare lidt penge i jagten på din six pack, så læs med her.

Traincheap.dk
Traincheap.dk er en blog, som handler om at finde de billigste priser på en række produkter, som man bruger, når man træner. Bl.a. træningsudstyr og kosttilskud. Bloggens indlæg omhandler som regel et produkt af gangen, som der undersøges priser på. Der undersøges priser både i Danmark og i udlandet. Udvalget af prischeck er endnu ikke så stort, men der udgives jævnligt nye blogindlæg. Helt klart et besøg værd.

Fitness-pris.dk
På Fitness-pris.dk kan man sammenligne priser på en masse produkter indenfor fitness. Man kan bl.a. finde gode priser på kosttilskud og træningsudstyr. Indtil videre er der ikke så mange webshops tilmeldt, men hjemmesiden er også forholdvist ny. Vi tror at siden vil vokse sig rigtig stor, og blive meget nyttig at bruge i fremtiden. Derfor anbefaler vi at give den et besøg. Det er kun danske webshops, som der sammenlignes priser på.

Tilbudsguiden på Bodybuilding.dk
Hver uge bliver der udgivet en tilbudsguide på Bodybuilding.dk, som finder de bedste tilbud på fitness fødevarer i de danske tilbudsaviser. Denne guide er guld værd, hvis man ønsker at spare penge på madbudgettet. Man kan evt. kombinere denne tilbudsguide med en app som E-tilbudsavis, også er man godt dækket ind.

Det var 3 af mine favoritter. Kom så ud og spar penge på træningen! Kender du nogle gode sider, som kan hjælpe en med at spare penge på træning? Så skriv en kommentar. Så kan det være, at vi inkludere siden i et andet indlæg.

Tak fordi du læste med. Bare rolig, næste indlæg kommer til at handle om mavetræning.

 

Leave a Reply